STN EN 1999-1-1/NA: 2010 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá pre konštrukcie. Národná príloha - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-1: 2007