STN EN 1999-1-1/NA: 2010 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-1 Všeobecné pravidlá pre konštrukcie. Národná príloha - Baláž, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-1: 2007
Spracovateľ: Ivan Baláž. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy