STN EN ISO 11111-2/A1: 2010 (81 0702), Textilné stroje. Bezpečnostné požiadavky Ćasť 2 Predpriadacie a dopriadacie stroje (ISO 11111-2: 2005/Amd 1: 2009). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 11111-2: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11111-2: 2005/A1: 2009
Keywords: normy