STN EN ISO 11111-5/A1: 2010 (81 0702), Textilné stroje. Bezpečnostné požiadavky Časť 5 Stroje na prípravu tkania a pletenia (ISO 11111-5: 2005/Amd 1: 2009). Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 11111-5: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11111-5: 2005/A1: 2009