STN EN ISO 11111-7/A1: 2010 (81 0702), Textilné stroje. Bezpečnostné požiadavky Časť 7 Farbiace a upravovateľské stroje (ISO 11111-7: 2005/Amd 1: 2009). Zmena A1 - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN ISO 11111-7: 2005 Je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11111-7: 2005/A1: 2009
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Keywords: normy