STN ISO 860: 2010 (01 0010), Terminologická práca. Harmonizácia pojmov a termínov. - Jurčacková, Lenka; Jurčacková, Zora (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 860: 2007