STN ISO 860: 2010 (01 0010), Terminologická práca. Harmonizácia pojmov a termínov. - Jurčacková, Lenka; Jurčacková, Zora; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 860: 2007
Táto norma nahrádza STN ISO 860 z októbra 1998
Spracovateľ: Lenka Jurčacková, Zora Jurčacková. Technická komisia: TK 69 Terminológia. Dokumentácia a informácie
Keywords: normy