STN EN ISO 4063: 2010 (05 0011), Zváranie a príbuzné procesy. Zoznam spôsobov zvárania a ich číselné označovanie (ISO 4063: 2009). - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzne procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4063: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4063 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzne procesy
Keywords: normy