STN EN 746-1+ A1: 2010 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky na priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie (Konsolidovaný text) - Čápka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 746-1: 1997 + A1: 2009