STN EN 746-1+ A1: 2010 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky na priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie (Konsolidovaný text) - Čápka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 746-1: 1997 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 746-1 z decembra 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Čápka. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy