STN EN 15665: 2010 (12 8021), Vetranie budov. Určenie parametrov pre návrh vetrania obytných priestorov. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15665: 2009