STN EN 15665: 2010 (12 8021), Vetranie budov. Určenie parametrov pre návrh vetrania obytných priestorov. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15665: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15665 z augusta 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy