STN EN 415-9: 2010 (26 7600), Bezpečnosť baliacich strojov Časť 9 Metódy merania hluku baliacich strojov, baliacich liniek a pridružených zariadení, trieda presnosti 2 a 3 - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 415-9: 2009