STN EN 15000: 2010 (26 8843), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Motorové vozíky s premenlivým dosahom. Špecifikácia, výkonové a skúšobné podmienky pre systémy indikátorov pozdĺžneho zaťažového momentu a systémy regulátorov pozdĺžneho zaťažového momentu. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15000: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15000 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy