STN EN 50131-3: 2010 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové systémy Časť 3 Ústredne - Santoris, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50131-3: 2009