STN EN 60947-3: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 3 Spínače, odpájače, odpínače a poistkové kombinácie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-3: 2009