STN EN 60947-3: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 3 Spínače, odpájače, odpínače a poistkové kombinácie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60947-3 z októbra 2001 v celom rozsahu. STN EN 60247-3 z októbra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.5.2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy