STN EN 60947-7-1: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 7-1 Pomocné zariadenia. Svorkovnice pre medené vodiče - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-7-1: 2009