STN EN 60947-7-2: 2010 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 7-2 Pomocné zariadenia. Svorkovnice pre ochranné medené vodiče - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-7-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60947-7-2 z októbra 2003 v celom rozsahu. STN EN 60947-7-2 z októbra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2012
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy