STN EN 62271-104: 2010 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 104 Spínače na striedavý prúd a na menovité napätia 52 kV a vyššie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-104: 2009