STN EN 62271-104: 2010 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 104 Spínače na striedavý prúd a na menovité napätia 52 kV a vyššie - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-104: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60265-2 z apríla 2001 v celom rozsahu. STN EN 60265-2 z apríla 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy