STN EN 486: 2010 (42 1412), Hliník a zliatiny hliníka. Ingoty na prietlačné lisovanie. Špecifikácie. - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 486: 2009