STN EN 487: 2010 (42 1413), Hliník a zliatiny hliníka. Ingoty na valcovanie. Špecifikácie. - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 487: 2009