STN EN 487: 2010 (42 1413), Hliník a zliatiny hliníka. Ingoty na valcovanie. Špecifikácie. - Kunert, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 487: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 487 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Kunert. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy