STN EN ISO 11085: 2010 (46 1023), Obilniny, výrobky z obilnín a krmivá pre zvieratá. Stanovenia obsahu neupraveného tuku a obsahu celkového tuku extrakčnou metódou podľa Randalla. - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11085: 2008