STN EN ISO 11085: 2010 (46 1023), Obilniny, výrobky z obilnín a krmivá pre zvieratá. Stanovenia obsahu neupraveného tuku a obsahu celkového tuku extrakčnou metódou podľa Randalla. - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 11085: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 7302 z júla 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy