STN EN ISO 17059: 2010 (46 2332), Olejnaté semená. Extrakcia oleja a príprava metylesterov triglyceridov mastných kyselín na analýzu plynovou chromatografiou (Rýchla metóda) (ISO 17059: 2007). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17059: 2009