STN EN ISO 17059: 2010 (46 2332), Olejnaté semená. Extrakcia oleja a príprava metylesterov triglyceridov mastných kyselín na analýzu plynovou chromatografiou (Rýchla metóda) (ISO 17059: 2007). - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a poľnohospodárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 17059: 2009
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a poľnohospodárske výrobky
Keywords: normy