STN EN 609-1 + A2: 2010 (47 0075), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Bezpečnosť štiepačov polien Časť 1 Klinové štiepače (Konsolidovaný text) - Holoda, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 609-1: 1999 + A2: 2009