STN EN 609-1 + A2: 2010 (47 0075), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Bezpečnosť štiepačov polien Časť 1 Klinové štiepače (Konsolidovaný text) - Holoda, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 609-1: 1999 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 609-1 z mája 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Holoda. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy