STN EN 609-2 + A1: 2010 (47 0075), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Bezpečnosť štiepačov polien Časť 2 Skrutkové štiepače (Konsolidovaný text) - Holoda, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 609-2: 1999 + A1: 2009