STN EN 13448 + A1: 2010 (47 3810), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Medziradové kosačky. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Holoda, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13448: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13448 z marca 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Holoda. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy