STN EN 940: 2010 (49 6129), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kombinované drevoobrábacie stroje. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 940: 2009