STN EN 940: 2010 (49 6129), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kombinované drevoobrábacie stroje. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 940: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 940 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy