STN ISO 21527-1: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 1 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95 - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 21527-1: 2008
Táto norma spolu s STN ISO 21527-2 nahrádza STN ISO 7954 zo septembra 1997 a STN ISO 13681 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2010
Keywords: normy