STN EN 933-10: 2010 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 10 Hodnotenie jemných zŕn. Zrnitosť kamennej múčky (triedenie v prúde vzduchu) - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-10: 2009