STN EN 933-10: 2010 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 10 Hodnotenie jemných zŕn. Zrnitosť kamennej múčky (triedenie v prúde vzduchu) - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-10: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 933-10 z júna 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy