STN EN 1097-8: 2010 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 8 Stanovenie súčiniteľa urýchleného vyhladzovania kameniva - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-8: 2009