STN EN 1097-8: 2010 (72 1187), Skúšky na stanovenie mechanických a fyzikálnych vlastností kameniva Časť 8 Stanovenie súčiniteľa urýchleného vyhladzovania kameniva - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1097-8: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1097-8 z augusta 2002
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy