STN ISO 5019-6: 2010 (72 6200), Žiaruvzdorné tehly. Rozmery Časť 6 Bázické tehly pre kyslikové konvertory na výrobu ocele - Tomšů, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 5019-6: 2005