STN ISO 5019-6: 2010 (72 6200), Žiaruvzdorné tehly. Rozmery Časť 6 Bázické tehly pre kyslikové konvertory na výrobu ocele - Tomšů, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 12 Žiaruvzdorné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 5019-6: 2005
Táto norma nahrádza STN ISO 5019-6 zo septembra 1995
Spracovateľ: František Tomšů. Technická komisia: TK 12 Žiaruvzdorné materiály
Keywords: normy