STN ISO 17123-3: 2010 (73 0212), Optika a optické prístroje. Postupy na skúšanie geodetických prístrojov Časť 3 Teodolity - Ježko, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17123-3: 2001