STN ISO 17123-3: 2010 (73 0212), Optika a optické prístroje. Postupy na skúšanie geodetických prístrojov Časť 3 Teodolity - Ježko, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17123-3: 2001
Táto norma nahrádza STN ISO 8322-4 zo septembra 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Ježko. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy