STN ISO 17123-5: 2010 (73 0212), Optika a optické prístroje. Postupy na skúšanie geodetických prístrojov Časť 5 Elektronické tachymetre - Ježko, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17123-5: 2005
Spracovateľ: Ján Ježko. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Norma je nahradená normou STN ISO 17123-5 zo septembra 2013
Keywords: normy