STN EN ISO 3382-1: 2010 (73 0534), Akustika. Meranie akustických vlastností miestnosti Časť 1 Sálové priestory (ISO 3382-1: 2009) - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3382-1: 2009