STN EN ISO 3382-1: 2010 (73 0534), Akustika. Meranie akustických vlastností miestnosti Časť 1 Sálové priestory (ISO 3382-1: 2009) - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3382-1: 2009
Táto norma spolu s STN EN ISO 3382-2 z októbra 2009 nahrádza STN EN ISO 3382 z novembra 2001
Spracovateľ: Beáta Hermanská, Peter Tomašovič. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy