STN P CEN/TS 1992-4-1: 2010 (73 1252), Navrhovanie upevňovacích prostriedkov na použitie do betónu Časť 4-1 Všeobecne - Gajdošová, Katarína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 1992-4-1: 2009