STN P CEN/TS 1992-4-1: 2010 (73 1252), Navrhovanie upevňovacích prostriedkov na použitie do betónu Časť 4-1 Všeobecne - Gajdošová, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 1992-4-1: 2009
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN P CEN/TS 1992-4-1 zo septembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Katarína Gajdošová. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 1992-4 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy