STN ISO 2537: 2010 (75 1304), Hydrometria. Hydrometrické vrtule s rotačným prvkom. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 2537: 2007