STN ISO 2537: 2010 (75 1304), Hydrometria. Hydrometrické vrtule s rotačným prvkom. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 2537: 2007
Táto norma nahrádza STN ISO 2537 zo septembra 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy